Besos

Besos er en eksklusiv producent, distributør og forhandler af tørklæder af høj kvalitet. Besos blev etableret af Helle Sæthre i 2012 og har som vision at kunne tilbyde et unikt sammensat udvalg af smukke og specielle tørklæder.

Besos’ producenter er udvalgt fra hele verden og har også de bedste danske og internationale modehuse som kunder. Samtidig med at Besos distribuerer nogle af verdens førende high fashion brands designere, producerer Besos sit eget brand. Denne kollektion designes af Helle Sæthre i samarbejde med nogle af verdens dygtigste tekstilproducenter.

Med et stærkt fokus på kvalitet undergår hele Besos’ udvalg af tørklæder en streng kvalitetskontrol. Hvert tørklæde i kollektionen bliver fremstillet i naturlige materialer af højeste kvalitet, bl.a. cashmere, pashmina, uld, silke, modal, viscose, bomuld eller hør. Besos’ producenter og leverandører er udvalgt såvel på basis af stærke designs og håndværk af høj faglighed som af de etiske standarder, der opretholdes under produktionen.

Læs mere om Besos’ inspiration.

Besos Agentur

Besos Agentur er Besos’ engrosdel med engros salg af tørklæder. Denne del udvælger og sammensætter en unik kollektion af eksklusive tørklæder/modetibehør af høj kvalitet og bedste designs fra hele verden og leverer til udvalgte modebutikker (tørklæder BtB).

Besos Agentur er leverandør til Besos’ egen webshop med salg af unikke og eksklusive tørklæder hvor privatkunder kan købe produkterne.